БицIидар ахуз ккаъругандиз

Эльмира Ашурбекова
БИЦIИДАР АХУЗ ККАЪРУГАНДИЗ

Пеъна шюхъяр ахура,
Жакьвна чиркквар ахура,

Гъюрна батйир ахура,
Швеъна бякьйир ахура,

ПсинчIна чIяртIар ахура,
ЦIигьна мудрар ахура,

Марччна чан ччил ахура,
Гатуна чирккв ахура –

Ахурухьа ухьура!