Витаю свою любу сестричку

Татьяна Загребельная 2
Вітаю із днем народження сестричку,
Не хай солов`ї  тобі щоранку
Спивають щірії веселії пісні,
А щасття,буде радужне й не звичне,
Богатства тобі,як осінної пори.
Шелест грошей,як весняне листя,
Щоб гаманець від них не защібався.
Добро,тепло,любов хай л`ється,
Від дому до роботи дорога
Постійно вдачою стелються.
Бажаю мира в небі і щоб не було
Похмурих і мокрих знаків на очах.
Щоб день із ранковою зорею починався,
І Янгол за тобою стараючись
Ходив по сліду наче тінь.
Горе і біда обходили за сотні миль.
А,діти,щоб тобе любили
І чоловік,щоб говорив,що любить він тебе.
І твоя врода, хай розквітає,
Як та троянда на зорі,
Не хай сіяють очі гарні в радості,
Як крапельки роси на листячку
Прекрасної троянди на зорі.