Хепп1 старт

Черничная Сказка
Ти вївся попід шкіру як колір неба в море
Лиш разом з шкірою можливо розірвать.
Усе тепер з довіри, усе скляне й прозоре,
Та разом всі розлуки ми зможем подолать.

Ти необхідний неначе "хеппі енд" у казці,
Мій "хеппі енд", і певно "хеппі старт"
Щораз я помираю в твОїй ласці.
Ти спокій мій єдиний і мій палаючий азарт.

Ти вже моє життя, неначе пульс у венах,
Ритм серцебиття і сонце у долонях.
Твій образ переплетений у генах,
Твій сміх лунає хрипло в скронях.

Ти вївся попід шкіру неначе в скрипку пісня,
Зробив мелодію мені простою.
Не прагну вже назад, і не шукаю "після"
Бо ти зі мною - зараз, тут. Зі мною...