47. Малх

Аза Атагинская
Ц1ен басе бирзина
Чубуза сихбелла,
Маьлхан х1оз керчина
Малхбузе д1ахьаьдда.

Делкъенан тов дожош
Суьйренга де лести.
Таханах вай дохуш
Маьрк1ижа хан т1екхечи.

Шен йовхо кховдаеш
Малх мичхьа г1отту- те?
!уьйренца декъалдеш,
Х1у къаьмнаш хьосту-те?

           Азман Джабраилова