вересень

Александр Ярошевский
попелом розвіє,
змиє димом,
як водою тихої ріки.

від’їжджає літо шелестливе
за птахи, дерева, облоки.

зеленіє ще зелена Пуща,
ніби літо – партизан у лісі:
є, ба небезпечно тут йому вже бути –

вересень.


01.09.2016