The only dream Стихи на английском языке. Проба пе

Инна Пангва
The only dream I have tonight
Is to close my eyes and feel you by my side.
And hand in hand…and lips are so closed…
I’m trembling in your arms from fingers to my toes.

Our tender romps have taken us away
To the fairy place I’d like to stay
With only you for all my life
To feel your love is getting so rife.

Your touching kisses are so sweet.
I can’t stand even a thought we could never meet.

Закрыв глаза, мечтаю об одном,
Чтоб рядом был и ночью ты, и днём.
Рука в руке и губы так близки.
Дрожу в объятиях твоих я от любви.

Касанья нежные уносят далеко,
Туда, где вместе нам с тобою так легко,
Где я хочу остаться навсегда
И чувствовать - любовь твоя крепка.

Моя душа с тобой от счастья светится…
Подумать не могу, что мы могли не встретиться.