До школи Марiчка iде...

Раиса Андрейчук
Настав той святковий і радісний час -
До школи Марічка іде, в перший клас!
Їй мама біленькі банти зав*язала,
Портфелик дала : " З Богом, доню, - сказала.

Навчайся добру, тільки й правді, дитино.
Поваги будь повна, люби Україну!
Будь чемною, завжди, слухняною, доню,
Щоб учні тобі завжди били в долоні.

За щирість, активність, високії бали.
Щоб нам ти, батькам, помічницею стала! "
Матусі слова пам*ятає Марічка...
Мов сонечко, сяє усім єї личко.