вже осiнь

Александр Ярошевский
тільки в смак ввійшов -
ще б жити й жити,
стиглих овочів збирати щедрий дар...

зеленіє вересневе літо,
мов про осінь бреше календар,
лісом геть в дерев зелені віти:
ліс стоїть, як літа тверде форте!

в місті - жовті та багряні квіти:
осені упевнені акорди...


01.09.2016