софт

Федоринка
Що було - було, забули
Нічого вже там шукати
Я ненавиджу минуле
Але як з думками спати?

Як? Коли вони, як мухи
В голові моїй рояться.
Спогади для слабкодухих
Та куди ж від них сховаться?

Хтось гамує алкоголем
Й навпаки ж - хтось оживляє
Бо буває спогад-горе,
А буває окриляє.

Нам з минулим треба жити
Хоч не хоч, який не впертий
Помилок щоб не робити
Один вихід - тупо вмерти.