Пахне осiнь листопадом

Виктория Гребенюк Роженкова
Гарний ранок, кінець неділі,
Тішать душу два вихідні...
Я впевнено іду до цілі,-
У поміч, Бог, завжди мені...

Робота, діти, вся в турботі,
Спочину, спокою ні грама...
Пишу вірші я у блокноті,-
А за вікном осіння гама...

Хмарини  сині і туман,-
А я стою під виноградом...
Встелило листям мій паркан,
І пахне осінь листопадом...
02 09 2016 р
Вікторія Р