перший...

Ангелина Верхогляд
Я  божеволію від нього
Від його запаху і рук
Із ним я можу буть собою
І не страшитися розлук…

Я загадала його долі
Саме таким, який він є
Шаленим, пристрасним до болю
І відчуваю – це моє…

Бо в грудях б’ється Україна
Й бійцівський волелюбний дух
Я ж з ним зваблива і нестримна
Не зупинити серця рух

Все як у вільному падінні
Лише не падаю – лечу
І парашут я не забула
Я страхуватись не хочу…
 
2012