святiсть кохання

Ангелина Верхогляд
Люблю тебе,  як зорі небо.
Жадаю, як земля дощу.
Очікуванням розіп’ята,
Твоє життя чи вимолю?
Чи виспрагнем для дому миру?
Нечисть з Вкраїни виженем?
Священой кров’ю патріотів
Війни освячений тотем…
Чи вбереже наш щит кохання
Тебе для славних справ в миру?
Ти повертайся – я зустріну,
І поцілую, й обійму…
Помажу миром сліз скипілих
Як та Марія… і завмру,
Лиш посивілого волосся
Рушником ноги обітру.
04.06.2014