Розкажи менi, осiнь, про зорi...

Валентина Тихонова
Розкажи мені, осінь, про зорі,
І чому в річці води прозорі,
Що співають веселі грибочки,
Коли шляпками ринуть із кочки.

Шепотіти ти вмієш, я знаю -
Коли в лісі листками шершаю,
Мені чується розповідь тиха,
Як вкладається спати їжиха...

Розкажи мені, осінь, про айстри,
Чорнобривці - який у них настрій?
Що співають хмаринки далебі,
Намальовані соснами в небі?

03.09.2016

далебі - далеко