ОСЬ так в життI бува..

Вера Деревьянко 2
...народилась киця Бора
жила в Одесі під забором
підобрали добрі руки
привезли її в Прилуки
і скінчились в Бори муки ...

по хаті киця  виграє...
щастя в Бори тепер є...
їсть що хоче, бавиться   
життям охоче  наслаждаеться ...
 
своє ліжко в НЕЇ є
 спить відпочиває
ЖИТТЯ ЯВИЛОСЯ ДРУГЕ
отак в житті буває...