NevidomeZadovolennya - It s time to sync

Игорь Гаврош
смотреть видео на youtu.be/ndO56YPbBUo

Осенняя премьера прямиком из Лондона.

Приятного прослушивания!)

It's time to think, time to sync, time to sing!
 
Пришло время думать, время для синхронизации, время петь!)

© слова: Игорь Гаврош (Киев, ул. Российская, 3.03.2000 г.)
© музыка, аранжировка: Игорь Гаврош (5.03.2000 г.)
© запись: студия Gavrosh Records (9.09.2016 г.)
© ударные, перкуссия: Иван Волков
© спецэффекты: Джим Горанчич
© гитара, вокал: Игорь Гаврош
© гитара: Альберт Эберхарт
© бас: Йончи Каспарс

До мене йшла ти раз -
Загуляла,
Вогонь ще твій не згас -
Покусала... моє обличчя!)

Студентський час мина,
Сухо в горлі,
Ти потайки прийшла -
Алкогольні відчуваю дні!)

Свято буде довго -
Не спимо вночі ми знов,
Відшуміло серце
Під залізним каблуком,
Ой, що буде з нами,
До нестями заблукали!)

Маю надію я -
Сонце сходить,
Оголені тіла
Не пошкодить,
Залишу вже за мить...

І не розбудить нас
Вітру гомін,
Проходить струм крізь вас -
For you coming,
It's time to think,
Time to sync,
Time to sing!

Свято буде довго -
Не спимо вночі ми знов,
Відшуміло серце
Під залізним каблуком,
Ой, що буде з нами,
До нестями покохали...

Свято буде довго!
Не спимо вночі ми знов!
Відшуміло серце...
Під залізним каблуком,
Ой, що буде з нами,
До нестями покохали!)