Остання краплинка

Марина Кириллова
Остання краплинка медового літа
То загадка? Згадка? Тоненьке створіння
Розкручений Всесвіт? Долоня розкрита?
Над дахами тихо летить павутиння
І вулиця тиха до лоскоту в носі
Кульга Паніковський у справах, як треба,
А я роздивляюсь краплину. Та досі
Рахую зірки на сапфіровім небі.