Я ти, шляхи...

Неонила Морозюк-Мила Бренер
Є Бог! Є я і ти, наші шляхи...
Подарував Він мир мені, тобі,
Та хліб, й до нього на столі,
Любов і сонце, світило у пітьмі.

Чого, і ще від Нього хочем ми?
Благословив моі, твоі земні путі,
Дав руки, розум, мудрості тобі,
Щоб панували - на святій землі.

Скажи ж подяку ти Йому складав?
Лише просив, а Він і так все дав.
Чого ж, чого ще в Нього зажадав?
Він більше тобі дав, ніж ти чекав....

А ти на небо подивися на зорі...
Послухай ранній спів і солов"і,
Що дарував Господь мені, тобі,
Цю радість, нам з тобою на землі.

Живи, радій та тішся тим, що є,
Бо завтра? Завтра може не прийде,
І кожну мить, там в небі вічність жде.
Не забувай, що жде, на нас чекає.

То в чому зміст, що полягає у житті?
А втім, що місія, у нас з тобою є...
Вести себе достойно на святій землі,
Благословляти, лиш небо, що вгорі...