Друз давайте

Ева Еклипс
Друзі давайте прощатись не довго,
Бо довге прощання для довгих розлук.
Давайте згадаєм моменти і мовчки
Відправимось кожен по свій шлях та путь.
І хоч розвела нас дорога наразі,
Та ще й перешкоди чекають в кутку.
Повірте! Все – байка, бо ми пам’ятаєм
Прожиті ті ночі у нашім раю.
Давайте прощатись , ну так несерйозно,
А завтра зустрінемось на ризик і страх.
І довга розмова , де кава холоне
І слово гуляє у всіх на устах
Тож ,друзі ,давайте прощатись не довго ,
Бо довго прощання – це все не для нас!!