Хай буде ранок - завжди добрим

Неонила Морозюк-Мила Бренер
Хай буде ранок - завжди добрим,
Та файною, найкраща днина,
Ти встав молись за доньку, сина,
Живи, радій і пам"ятай життя єдине.

Хай вранці каву подає - кохання,
І сонце, посміхнеться - зрання...
Та кава, буде з присмаком гірким,
А поцілунок солодким і благим.

Хай дні - будуть лише успішні,
А вечори сімейні, добрі і затишні,
А ночі? Пам"ятай, лиш незабутні,
Миттєвості в житті тільки щасливі...

Хай буде ранок - завжди добрим,
Та файною - найкраща днина,
А встав молись за доньку, сина,
Живи, радій і пам"ятай життя єдине...