So, I am getting older...

Екатерина Передереева
So I am getting older,
a new birthday party to come.
I am not really happy,
years  so fast  are passing by.

It was only yesterday
I was jumping of joy under a rain.
I kissed my boy friend passionately.
Now - am sitting gloomily and remember heart pain.

So, let it be.
My brain is of an old lady.
There aren't many wrinkles ,
but blood isn't hot  any more.

I 'll buy myself a bunch of the most expensive flowers.

or some vodka
and will drink all alone....