Клуб Нездiйснених Свiтлин

Миклош Форма
Існує Клуб Нездійснених Світлин.
Твоїх світлин. Світлин, яких чимало,
Які здійснити ти не дозволяла.
А я зробив – лиш я, лиш я один.

Такою Бог створив тебе одну,
Щоб цілий світ хотів тебе любити.
І всі бажання можна зрозуміти:
У Клубі кожен прагне твоє "ню".

Не здійснить фото Клуб Бажань Пустих,
Хоч просить цілий світ і кожен прагне.
Та лиш одна любов тебе роздягне –
Бо я тебе люблю, і любиш ти...