Тiльки ти

Дина Кит
Цим ранком так сонячно.
Особисто для мене.
Я на зустріч до тебе.
Хоч за вікном хмари і злива лютує.

Просинаюся тільки для тебе.
Приємно бути рідною.
Та такою потрібною.
Частіше би так.

Твої безмежні блакитні очі
В яких я потопаю запам'ятаються.
Люди не зламаються,
Якщо поруч завжди будуть.

Напоготові, ринути в бій я завжди готова
Заради обійм твоїх теплих.
Декілька реплік дотепних
І день найкращий.

Добре лише від думки про тебе.
Вночі, ввечері чи на зупинці.
Чи вдома наодинці.
Мені потрібен тільки ти.