Неотправленное сообщение на украинском

Алексей Ярошенко
Хочеться казати та знову повторювати
Що дуже приємно мені спілкуватись
Навіть коли засипаєш,та знов малювати,
Твій образ в уяві і милуватись!
А ти все сидиш над планом уроку,
І ніколи уділити мені хвилинку,
А хочеться мати до тебе півкроку,
До себе прижати як тонку стеблинку.
Поки я за римою знову ганявся,
Заснула вже ти і не пишеш,
Але я хотів і знов перейнявся,
Про думки життя і  те що ти кличеш...