30 рокiв

Ангелина Верхогляд
Вроду набрала, та й розуму трішки,
Вийшла вже заміж, в ліжку є кішка…
Кажуть наш дім – повная чаша
Це безсумнівно заслуга і наша…

В буденнім житті вчуся турботі
Про найрідніших. Все добре в роботі,
Живі батьки, викохують друзі,
Йду по життю у любові кольчузі.
20.10.2015