оберiг

Ангелина Верхогляд
Ти – моя надія!
Ти – моє майбутнє!
Ти – вся Україна,
Все моє єство.

В тихий шепіт вітру
Заповім молитву
В сонця промінь ніжний –
Дотику тепло.

Візерунок вишитий,
Прапорець і локон,
Оберіг нехитрий –
Серця послання.

Знаю, Бог все бачить
І моє чекання,
Віру й сподівання
І кохання плот

Винесе із бурі
Болю і страждання
І прилинуть знову
Спокій, мир, любов.
19.06.2014