Вiйна

Мария Черешнёвская
Війна...
Що ж таке війна?
Що означає вона?
Навіщо?
Нащо починають війну?
Для чого потрібна вона?
Не збагну...
Війна...
Не потрібна нікому вона!
Це страхи і болі людей!
Це жах і кров на очах у дітей.
Це залп автоматів,
Це міни і кулі,
Це холодні смерті людей.

Mary Ch. 05/01/2016