Чекати

Мария Черешнёвская
Потрібно уміти
Просто чекати.
Час розуміти,
Щастя діждати.

Люди на вулиці
Кожну хвилину
Чекають зустрічі,
Свою половину.

Це того варте -
Чогось чекати.
Бо, як чекаєш -
Діждеш, що жадаєш.

Mary Ch. 07/04/2016