Стоiть криниця

Мария Черешнёвская
Стоїть криниця зовсім обміліла.
Нема води, немає щастя.
Поруч - бабуся зігнута і сива
В Бога питає за свої напасті.

А та криниця зовсім покосилась,
Мов просить: "Дай мені води..."
Їй так потрібна землі сила.
Тільки ж питання: де її знайти?

Mary Ch. 29/07/2016