Я iнколи задумуюсь про долю

Мария Черешнёвская
Я інколи задумуюсь про долю...
Невже вона зі мною так жартує?
Невже я назавжди ув'язнена в неволі?
Чому безжалісно мене катує?

Відповідаю за які гріхи я?
За батьківські чи за свої?
Чому ти, Боже, обрізаєш крила?!
Я ж не куплю собі нові!

Ні мрій, ні прагнень не здійсню я
На вічній своїй чорній смузі.
Сюрприз "хороший" підготувала доля
Назавжди залишаючи без друзів.

В житті моєму порожнеча:
Образи, крики і знущання...
Моя розрада - як малеча
Цілує в щоку спозарання.

Mary Ch. 28/07/2016