Ужгород

Мария Черешнёвская
Ужгород - місто закоханих,
Місто нових ідей.
Тут ніколи не буде непроханих
А чи незваних гостей.

Ужгород - це місто весни,
Де цвітуть чарівливо сакури.
Де приходить ліхтарник у сни,
І кличе природа на пагорби.

Ужгород - це потоки ріки,
Що сплітає половинки міста.
А між ними - мов дві руки
Із людей розкинули намисто.

Ужгород - це вулиця Корзо
Із затишними кафешками.
Вибиває, мов азбуку Морзе
Хтось чечітку поруч із фресками.

Це місто, в якому б'ються серця.
Так голосно! Їх не спинити!
Назавжди зчарує романтика ця
Того, хто хоч трохи зумів тут побути.

Mary Ch. 30/07/2016