Прийшла весна iз кобзою в руках

Мария Черешнёвская
Прийшла весна із кобзою в руках.
Співуча і весела.
Війнула на дерева, пройшлася по дахах,
Не оминула й небо.

Весна співала про духмяний вітер,
Про радість й щастя.
Оспівувала трави й квіти,
Немов забула всі напасті.

Вона співала ластівчиним щебетом,
Тисячами струмків.
Чарувала листя шелестом
І тьохканням солов`їв.

А небо було блакитне-блакитне!
То весна свої розкидала стрічки.
Там природа навколо уся-уся квітне,
Заквітчала сади,поля і ліси.

Mary Ch. 13/08/2016