Ерактагы маягым син

Алсу Хафизова
 
Ерактагы маягым син,
Яктырткан гомеремне,
Кыен хэллэр булган чакта,
Кутэрэсен кунелемне.

Без бергэ булмасак та,
Уйларым минем синдэ,
Мине яратканга гына,
Бэхетлемен бу жирдэ.

     сентябрь,2016