Стане пеклом кожне м сто

Людмила Дубищева
Стане пеклом кожне місто,
Якщо незупиниться люд,
Все навколо змішається як тісто,
Прийде час важкий страждання, смут.

Литять з  гігантським вигуком слова,
Щоб люд звернув увагу на добро,
Тай позмінив свої діла,
Щоб на душі знов стало тепло і світло,

Розчахлась прірва, натовп змовк,
Стоять з червоними очима,
Останній людства час прийшов,
Немає оправдання справами, речима.

Якщо ми незупинимось у злі,
Міста всі будуть у вогні.