Спокуса вже сн да нас

Людмила Дубищева
Спокуса вже снідає нас,
Ми робим гріх без прикрас,
Тай ночами пахнуть матіоли,
У народі кажуть " йдемо на приколи"

Вертаємось як пес на блєвотину,
Небача підібравшуся скрутіну,
Тай чуйним слухом дальні ловим кроки,
Це життя нам додає уроки,

Спокуса вже снідає нас,
Ми з нею йдем до вас.