Тебе бажала врятувати

Людмила Дубищева
Тебе бажала врятувати,
Життя подарувати і тепло,
Тебе невтомлююсь що дня чекати,
Мені з тобою гарно тай світло.

Я донесла до тебе вірність,
Зберегши на шляху кохання,
Це з неба Божа дуже милість,
Що незгасилося бажання.

Бажання бачити тебе,
Любоввю лагідно повити,
Зберегла тобі себе,
Дозволь мені скоріш відкритись.

І ти побачиш що я можу,
Не марні зовсім ці слова,
Відкрити маленьку таємницю Божу,
Тай Його на шляху моєм діла.