Нав що нам це св тло якщо н ч

Людмила Дубищева
Навіщо нам це світло якщо ніч?
Твої очі усе розповіли у чому річ,
Згоду я даю тобі на те,
Дозволяю що бажаєш робити все.

Твоїх долонь тепло відчую на обличчі,
Подихом зігріється душа,
Зірок світло тобі личить,
Ти все робиш дуже так повільно, непоспіша.

Вітерець пробігши по волосю,
Підштовхнув нас, сором позабув,
Ти сміливий дуже, або здалося,
Чи ти також як я усе почув?