Палай св чка для мого коханого

Людмила Дубищева
Палай свічка для мого коханого,
Палай свічка для мого жаданого,
Освіти йому стежинку,
Щоб повернувся він в хатинку,

Був щасливий тай живий,
Це мій любий, він тільки мій.

Палай свічка освіти,
До мене знову привиди,
В лагідність його повию,
Від брудних плям сльозой омию.

Напою тай нагодую,
Дам відпочити, зацілую.