Свобода слова? нав що вона вам?

Людмила Дубищева
Свобода слова? навіщо вона вам?
Зруйнуймо все, аджеж ви стали бидлом,
Ось для розваги вам війна,
Все вспалахне червоним світлом.

Нехай незгасне, кидайте туди,
Того хто горлянку дуже відкриває,
Жінками стали вже чоловіки,
І земля так важко позихає.

Бажання є землі скоріш померти,
Щоб нелюдь нетоптала вже її,
І віддає усіх той смерті,
Котра тут права узаконює свої.