Нас навчили

Оксана Олейник Львов
Нас навчили.
(29.07.16.р.)

Нас навчили про любов казати,
Й вірити почутим словам,
Але краще їх зовсім не знати,
Бо серце камяніє від ран.

Але чому слова такі важливі,
Якщо вчинків не бачив ти,
Памятай вони лише хвилі,
Похідні від бурхливої води.

А вода - основа світу, 
То ж не смій проти неї йти,
Не ламай чужого квіту,
А краще повз тихенько пройди.