Час нового дня

Надежда Рубинская
Шамотить останнє листя.
Сад прозорий спати ліг.
Мов насупилось обійстя.
День до ніченьки добіг.

Тиша. Зорі виглядають.
Вгамувалась метушня.
Де-не-де вогні палають.
Йде вже час нового дня...

           04.09.2016