Азовцям

Ангелина Верхогляд
Чуєш, я хочу вовка при владі...
Вірного нації, народу, державі!..
Безкомпромісного... непримеренного...
Ще й як Троян - інтеллігентного.
Чуєш, чи бачив ти очі азовців? -
Блакитну сталь Сіті й Волини два сонця,
Єгеря - кольору хакі, мов степ,
Й в мого Художника, як дикий мед...
Це очі Воїнів, Чоловіків...
Зібраних Білим вільних вовків.
Знаєш коли буде спокій в державі,
Коли долюструють влади отару?
Коли кермувати прийдуть вони -
Загартовані в "полі" непідкупні вовки.
20.11.2015