Сонечко

Олександр Шевченко
Божа корівка,
Жучок неповторний,
Боже створіння на Божій землі,
Крильця червоні
У цяточки чорні,
Люблять його і дорослі й малі.
ПРИСПІВ:
Лети, лети, сонечко,
На дідове полечко,
На бабине зіллячко,
На наше подвір'ячко!

Сонечко має
Свою дитиноньку,
Добре літає, хоч крильця слабі,
А, якщо сяде
Тобі на долоньку,
Буде удача і щастя тобі.
ПРИСПІВ:

Має немало імен
Та комашка,
Бедрик, корівка, багато всього,
Не зачіпає його
Жодна пташка,
Не ображайте ніколи його.
ПРИСПІВ:

1.09.2016