Спокiйноi ночi

Олександр Шевченко
Нічкою темною
Зірка упала
І тихо скотилась з небес,
А мама пісеньку заспівала
І спати поклала тебе.

Хай тобі спиться,
Дитинко маленька,
Як сонце сіда за поля,
Нехай присниться сончиків жменька
І доля щаслива твоя.

Хай тобі сниться
Матусина ласка
І татова тепла рука,
І світла, добра, радісна казка
Несе, як на хвильках ріка.

Хай тобі сняться
Метелики в травах,
Квітуча, зелена земля,
І тихий сміх, і дитячі забави,
Спокійної ночі, маля.

1.09.2016