Подари ми песму. Подари мне песню

Веселинка Стойкович
Веселинка Стојковић

Подари ми песму

На обали ме, ево, опет,
О, море, море силно.

Овај бар тренутак,
Кад чекамо заједно
Сунце
Ти, обала и ја,
Учини вечним.

Подари ми песму
И за последњи дах.


Препев са србског језика: Софија Измајлова
http://www.stihi.ru/2018/03/01/463

Подари мне песню

На берегу я, здесь, опять,
О, море, море, великое море.

Этот миг бесценный,
Когда ждём вместе
Солнце
Ты, берег и я,
Сотвори вечным.

Подари мне песню
и на вздох последний.

Грчка, Ставрос
Фотографија: Веселинка Стојковић