Снег среди лета

Светлана Маярчак Крыжановская
СНІГ ПОСЕРЕД ЛІТА

Загриміло-зашуміло
Й раптом дивина -
Стало поле білим-білим,
Але ж не зима?!

Всіяло земельку градом.
Листя - наче сито.
Темна хмаронька над садом:
"Дощиком полити!"

Так затіялася гра
            топчілки-доганялки
Й серед літечка зима
Вказує на санки.

"Ні-ні-ні - земля сказала -
Ще тобі не час!
Й біла ковдронька розтала,
Залишила нас.

18.07.2016

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький

ID: 687619
Рубрика: Вірші, Казки, дитячі вірші
дата надходження: 04.09.2016 16:31:57
© автор: Світлана Крижановська