вiдображення

Ангелина Верхогляд
***

                Моя честь-вірність...
                Вірність нації, вірність собі.

Задумливо вдивляюсь у люстерко...
Це літо вщент змінило, мов горнило...
По вінця налита душі цеберка...
Як після сповіді  дух просвітило...

Ще глибше проросло коріння волі...
Очей колодязі чисті й спокійні...
Своєї п’єси прописала ролі
Хто хоче-грайте, а всі інші-вільні.

Страху не маю, сумнівів... я - сильна.
Собі дозволила як хочу жити...
Не треба критики-достатньо вільна,
Доросла... знаю, що мені робити.

Не варто серце краять, турбуватись...
За наслідки не надто переймайтесь...
Порад не треба...час вже шануватись.
Своє гідно прожити намагайтесь...

30.08.2016