Цiна

Ангелина Верхогляд
Бувають такі хвилини
За них віддала б і роки...
Людина росте від болю...
Зі скелі б’ють чисті струмки...

Перлину коли добувають
Мушлю живою ще рвуть...
Метал дістають із пекла
І на ковадло кладуть...

Зустріч - продукт розлуки.
Свободі ціна - війна.
У піаніста в кров руки
А у солдата – душа...

Дитину народжують в муках...
Скульптуру формує тесак...
До всього, що є найціннішим
Є власний засолений шлях.

23 серпня 2016