***

Анетт Сарычева
Жетон-Сонце в нічний автомат,
і чекай, як в долоні охоче
впаде Місяць,немов діамант,
і засліпе твої ясні очі.

Ну а потім пограємо в дартс:
у нічне, як смола чорне, небо
будем зорі по черзі жбурлять,
й зупинятись не мати потреби.

Гучне Ехо, почувши наш сміх,
нам також засміється привітно,
й Океан, що з любов'ю зберіг
теплий подих полуднього світла.

Ми відкриєм всі літери слів
наших душ, що були незбагненні.
Фарби щастя від почуттів
заллють сірі полотна щоденні.

І в пісок, впавши разом побіч,
під шум хвиль, що на присмак солоні
ми з тобой намалюємо ніч
спільним пензлем у наших долонях...