Проходять дн

Александр Поличковский
Проходять дні безшумним кроко
І надто швидко плине час,
Приносить зміни з кожним роком,
Майбутнє всіх розсудить нас.

Проходять дні, минають роки,
Несучи вдаль нас, в майбуття.
Життя іде ритмічним кроком
І навіває  забуття.

Що ми не ті – давно не ті:
Хіба могли  ми передбачить –
Багато зміниться в житті.

Тепер не ті, своє час робить,
Переконались вже  не раз –
Ніщо даремно  не проходить,
Навчив життєвий досвід  нас.
Ніщо даремно  не проходить,
Навчив життєвий досвід  нас.