П вдень Укра ни

Александр Поличковский
Чудовий  південь України –
Крим і Одеса, мирний спокій.
І синє небо, й світла днина,
Й Славута – наш Дніпро  широкий.

Зелене поле, ліс величний,
І горизонти голубіють.
Там кольори всі гармонічні,
Калини грона червоніють.

Уся  південна  Україна
Як  пісня щира, наче  рай.
Від серця шлю благоговійно
Палкий привіт  у теплий  край.